Anders Søndergaard Larsen

04.12.20 DI Pressemeddelelse

DI udnævner Anders Søndergaard Larsen som ny medlemsdirektør

Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, Dansk Industri, har i dag udpeget Anders Søndergaard Larsen som medlemsdirektør. Anders Søndergaard Larsen kommer fra en stilling som vicedirektør i DI, hvor han har været en del af ledelsen af medlemsområdet, været ansvarlig for koordinering af overenskomstforhandlinger og haft ledelsesansvaret for DI’s samlede indsats for akkvisition af nye medlemsvirksomheder. Anders Søndergaard Larsen træder dermed ind i direktionen som afløser for Lars Frelle Pedersen med virkning fra 1. januar 2021.

 - Vi har en vedvarende ambition om hele tiden at komme tættere på vores medlemsvirksomheder og sikre, at vi hver dag skaber størst mulig værdi for dem. Det er en helt central opgave, der kræver stor indsigt i DI’s medlemsvirksomheder, vores foreninger og dermed også en markant indsigt i hele dansk erhvervsliv. Det véd jeg, at Anders Søndergaard Larsen kan levere som vores nye medlemsdirektør, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen.

Han hæfter sig ved Anders Søndergaard Larsens store indsigt i og blik for de behov og muligheder, der er blandt DI’s medlemsvirksomheder.

- Anders er en særdeles erfaren og meget respekteret kollega med en imponerende indsigt i DI’s medlemskreds og et konstant blik for de behov og muligheder, som er hos vores medlemsvirksomheder. Og så er han en dygtig og engageret leder, som formår at arbejde på tværs og binde DI’s mange områder og aktiviteter sammen – til gavn for alle vores medlemsvirksomheder og dansk erhvervslivs interesser, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

Anders Søndergaard Larsen glæder sig til at træde ind i rollen som medlemsdirektør.

- DI er en medlemsorganisation, og derfor er vi i sagens natur intet uden vores medlemsvirksomheder. Jeg ser utrolig meget frem til som medlemsdirektør at tage ansvar for, at DI er så værdiskabende som muligt både for alle vores nuværende virksomheder - og for alle de potentielle nye medlemsvirksomheder, som oplagt kunne blive en del af det ubetinget største virksomhedsfælleskab i Danmark, siger Anders Søndergaard Larsen.

Anders Søndergaard Larsen er 50 år gammel og har været ansat i DI siden 1995. Han er uddannet som cand.merc.jur og har endvidere en Executive MBA (SIMI).

Per Geckler Møller

Per Geckler Møller

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3836
  • Mobil +45 2949 4434
  • E-mail pgm@di.dk

Relateret indhold