03.02.20 DI Pressemeddelelse

Presseinvitation: Brug for ny strategi for forsvarsindustrien

Hvordan skal Danmark indrette sin forsvars- og sikkerhedspolitik i en verden med nye trusler og udfordringer? Og hvordan styrker vi forsvarets evne til at løse sine opgaver ved at involvere danske virksomheder?

Det er spørgsmål, som Forsvars- og Aerospaceindustrien i DI tager op til drøftelse på den store årlige forsvars- og sikkerhedskonference. På konferencen præsenterer DI nyt forslag til en national forsvarsindustriel strategi.

Pressen inviteres til Danish Defence Annual Conference 2020

Onsdag den 5. februar, kl 12.30

Industriens Hus, Rådhuspladsen, København

Forsvarsminister Trine Bramsen er hovedtaler på konferencen, og hun kommer med sit og regeringens syn på fremtidens danske forsvars- og sikkerhedspolitik.

Brigadegeneral Ole Kværnø, fhv. dekan, Forsvarsakademiet, stiller det udfordrende spørgsmål i sit oplæg: Hvad kan Danmark gøre?

Vicedirektør Torsten Andersen, Erhvervsstyrelsen, kommer i sit indlæg på konferencen ind på, hvordan vi kan understøtte en dansk forsvarsindustri. 

Forinden har DI præsenteret sit forslag til en ny national forsvarsindustriel strategi. Tilbage i 2014 præsenterede den daværende regering en ny national strategi, som her foråret skal op til fornyet politisk behandling.

Læs hele programmet her

Yderligere oplysninger og tilmelding hos presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret indhold