23.06.20 DI Pressemeddelelse

Jobskifte: DI skal have ny politisk direktør

DI skal have ny politisk direktør, når Kent Damsgaard fratræder sin stilling ved udgangen af august. Han har fået nyt job pr. 1. september som adm. direktør i Forsikring og Pension.

DI’s adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen, ønsker Kent Damsgaard stort tillykke med jobbet. Han oplyser, at DI er fuld i gang med at finde den rigtige kandidat til at være ny politisk direktør.

- Jeg vil ønske Kent Damsgaard stort tillykke med jobbet. Kent har gjort det fantastisk godt i DI, og han vil uden tvivl også gøre det fremragende i sit nye job. Nu er vi fra DI’s side i fuld gang med at finde en den rigtige kandidat til at fortsætte og udvikle vores politiske arbejde for danske virksomheder og for Danmark, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

Kent Damsgaard glæder sig over de store resultater, som DI har opnået.
- Alene inden for det seneste år har DI sat markante aftryk i kraft af vores indsats for at få Danmark bedst muligt igennem denne historisk vanskelige krise, med de mange indspil fra vores økonomiske 2030-plan og i det store arbejde med klimapartnerskaberne. Det har været et privilegium at være del af holdet, og jeg siger farvel med stor stolthed og glæde – og stor vemod, siger Kent Damsgaard.

Rekrutteringen af DI’s nye politiske direktør sker i samarbejde med rekrutteringsvirksomheden Amrop v/Partner Kenneth V. Mortensen.

Per Geckler Møller

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3836
  • Mobil +45 2949 4434
  • E-mail pgm@di.dk