24.08.20 DI Pressemeddelelse

Hanne Sundin bliver ny branchedirektør for Træ- og Møbelindustrien

Træ- og Møbelindustrien(TMI), som er en arbejdsgiver- og brancheforening i DI, får ny branchedirektør 1. oktober i år.

Det bliver den 39-årige Hanne Sundin. Hun kommer fra en stilling som projektchef i Dansk Arbejdsgiverforening. Hanne afløser Annette Christensen på posten, som skal være underdirektør for DI Regionalt.

- Jeg er sikker på, at Hanne Sundin bliver et stort aktiv for TMI, og at hun på meget engageret vis vil arbejde for at gøre en forskel for virksomhederne i træ- og møbelindustrien. Vores nye branchedirektør skal blandt andet have fokus på bæredygtighed, grøn omstilling og uddannelse, som er nogle af de temaer, der er vigtige for mange af vores medlemsvirksomheder, siger formanden for TMI, adm. direktør Nils Knudsen, Magnus Olesen A/S.

Hanne har tidligere været ansat i Dansk Industri i 10 år, hvor hun blandt andet var projektchef med ansvar for sekretariatet for DI's produktivitetsindsats og senest chefkonsulent for DI Hovedstaden.

- Jeg er meget stolt af og glad for at komme til arbejde for de mange spændende virksomheder inden for træ- og møbelindustrien. Det er en branche, der har stor betydning for Danmark, og som tjener mange eksportkroner hjem til Danmark. Virksomhederne spiller en vigtig rolle for at gøre Danmark mere bæredygtigt, og det glæder jeg mig til at arbejde med, siger Hanne Sundin.

Hanne Sundin er kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet. Hun har tidligere arbejdet som specialkonsulent i Foreningen af Rådgivende Ingeniører og konsulent i DI Videnrådgiverne.

Træ- og Møbelindustrien har 300 medlemsvirksomheder, herunder bl.a. savværker og virksomheder der fremstiller spær, præfabrikerede byggeelementer, gulve, vinduer, døre, køkkener og møbler.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret indhold