03.09.20 DI Pressemeddelelse

Katrine Ellersgaard Nielsen bliver ny branchedirektør i DI Rådgiverne

De 650 medlemsvirksomheder af DI rådgiverne får ny chef fra næste måned. Katrine Ellersgaard Nielsen, der overtager stillingen, kommer fra et job som chef for analyse og samfundsøkonomi hos Dansk Erhverv og har mange års erfaring fra rådgiverbranchen – blandt andet fra medlemsvirksomhederne Incentive og Copenhagen Economics.

- Rådgiverbranchen er ikke blot en væsentlig medlemsbranche, den bidrager også signifikant på tværs af hele DI med input og viden til organisationens arbejde. Derfor har jeg lagt vægt på at finde en kandidat, som favner branchens høje faglighed har fokus på udvikling og yderligere kan tegne branchen i offentligheden med troværdighed og gennemslagskraft, siger medlemsdirektør Lars Frelle-Petersen.

Katrine Ellersgaard Nielsen glæder sig til nye udfordringer i DI.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af DI’s gode arbejde for at forbedre forholdene for Danmarks rådgivervirksomheder. Ikke blot corona, men også de store besparelser på rådgivning i det offentlige har bragt branchen i en overordentlig vanskelig situation. Sammen med branchefællesskabet og DI’s medarbejdere ser jeg frem til at arbejde intensivt for at bringe en branche, med høj faglighed og stor betydning for Danmarks fremdrift, vækst og kreativitet, gennem krisen, siger Katrine Ellersgaard Nielsen.

Katrine Ellersgaard Nielsen afløser Henriette Søltoft, der har forladt stillingen for at blive vicedirektør med ansvar for DI’s udviklingsbrancher. Katrine Ellersgaard Nielsen har første arbejdsdag i DI den 1. oktober 2020.

Lars Bøgeskov

Lars Bøgeskov

Presserådgiver

  • Direkte +45 3377 4782
  • Mobil +45 2236 3138
  • E-mail larb@di.dk

Relateret indhold