02.09.20 DI Pressemeddelelse

Peder Søgaard-Pedersen bliver ny chef for DI Life Science

Det er en leder, der kender både life science-branchen og DI, som næste måned sætter sig i chefstolen hos DI Life Science, der samler en stor bredde af Danmarks life science- virksomheder og er et højt prioriteret indsatsområde for DI i de kommende år. Peder Søgaard-Pedersen har arbejdet som Senior Public Affairs Manager i LEO Pharma og tidligere været ansat i DI gennem 10 år.

- Life science-industrien er en afgørende vækstmotor for Danmark og afgørende for at sikre vores velfærdssamfund. Det har COVID19-krisen vist med al tydelighed. Det er derfor afgørende for DI at øge fokus på denne vigtige branche i de kommende år. Jeg er derfor meget glad for, at vi har fundet en meget medlemsvendt profil med stærke samarbejdsevner, solid faglighed og tydelig gennemslag til at stå i spidsen for det arbejde, siger Henriette Søltoft, vicedirektør i DI.

Peder Søgaard-Pedersen har i sit tidligere virke i DI arbejdet med en række centrale DI-medlemsgrupper i DI Handel, DI Digital og DI Rådgiverne. Han har også en tid været en del af DI’s europapolitiske team med base i Bruxelles. Senest har Peder arbejdet med public affairs i Danske Bank.

Han ser frem til at vende tilbage til DI i en ny rolle.

- Jeg glæder mig meget til arbejde hårdt for at udvikle og øge DI’s i forvejen store arbejde med virksomhederne i life science-industrien. Vi har at gøre med en industri, som er i fremgang og har stor indflydelse på Danmarks samlede økonomi og arbejdspladser. At kunne arbejde for at give Danmarks life science-virksomheder de bedst mulige juridiske, politiske og økonomiske forhold er en ønskeposition for mig, siger Peder Søgaard-Pedersen.

Peder Søgaard-Pedersen afløser Mie Rasbech, som har valgt at søge nye udfordringer. Han har første dag i sin nye stilling 1. oktober 2020.

 

Yderligere oplysninger:

Vicedirektør i DI Henriette Søltoft, 2088 3919 eller mail hes@di.dk

 

Henriette Søltoft

Henriette Søltoft

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3654
  • Mobil +45 2088 3919
  • E-mail hes@di.dk

Relateret indhold