01.03.21 DI Pressemeddelelse

PRESSEINVITATION: Sådan kommer SMV’erne sig oven på pandemien

Hvad skal de små og mellemstore virksomheders næste træk være for at komme ud af coronakrisen og ind i et scenarie med ny vækst? Det spørgsmål sætter politikere, erhvervsfolk og eksperter til diskussion på DI’s konference SMV DAGEN 2021.

Pressen inviteres til

SMV DAGEN 2021 – næste træk,

Live online fra Industriens Hus,

Onsdag den 10. marts kl. 15-17

Eksportmarkeder i dybfryserne og endeløse restriktioner har ramt de danske SMV’er hårdt. Men nu, hvor smitten synes på retur, og hvor vaccinerne vinder frem, er der måske lys forude. Derfor er der på DI’s store årlige konference for de små og mellemstore virksomhed fokus på, hvordan de styrker deres forretning til fremtiden. SMV DAGEN plejer at samle omkring 300 virksomhedsfolk, men går i år live online på grund af corona.

På podiet er formanden for Det Konservative Folkeparti, Søren Pape Poulsen, som taler om, hvordan han mener, at politikerne kan fremme udviklingen i de danske SMV’er.

Har du styr på dit salg, spørger Mogens Bjerre på konferencen, professor ved Copenhagen Business School og forskningsleder i projektet morgendagens salg. Det er nemlig langt fra alle virksomheder, der lever op til de syv salgsdyder, der er afgørende for at skabe vækst – også i en coronatid.

En jungle af regler og love gør det bøvlet for de små og mellemstore virksomheder at byde ind på offentlige udbud for 380 mia. kr. om året. Stadig flere af pengene går til grønne indkøb. Panelet på konferencen prøver at finde en vej for SMV’erne.

I panelet sidder:

Direktør i Jørn Johansen A/S Jørn Johansen, formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse CEO Jacob Riis, Falck A/S, borgmester i Aalborg og medlem af KL’s bestyrelse Thomas Kastrup-Larsen og medlemsdirektør i DI Anders Søndergaard Larsen.

På dagen præsenteres vinderen af den traditionsrige DI’s Initiativpris – og det kommer til at ske på en noget utraditionel måde.

Se hele programmet for konferencen her

Yderligere oplysninger og tilmelding: Presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912,  e-mail boh@di.dk

 

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk