06.01.22 DI Pressemeddelelse

Digital Nytårskur: Hvordan anvender vi data ansvarligt i 2022?

Adgangen til viden har aldrig været større, men tør vi tage skridtet fuldt ud og bruge den – til gavn for borgere, virksomheder og samfundet i det hele taget? Kort sagt: Hvad kan vi brug data til? Hvor langt kan vi gå?

På DI Digitals Nytårskur diskuterer fremtrædende beslutningstagere og meningsdannere, hvordan vi på en ansvarlig måde kan bruge de store mængder data om borgere og virksomheder, som digitalisering har givet adgang til.

Pressen inviteres til

DI Digitals Nytårskur 2022: Grænser for data?

Live fra Industriens Hus på Rådhuspladsen i København,

Torsdag den 13. januar kl. 15-16.45.

Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital og ansvarlig for digitaliseringspolitik i DI, byder velkommen til nytårskuren, som i coronaens navn afvikles som en live-transmitteret tv-produktion. I bedste sendetid – mellem 15 og 16, ”viser” DI Digital fireside-debat om bedre muligheder for at anvende data til fælles bedste på en ansvarlig måde. I panelet sidder bestyrelsesformand i A.P. Møller-Mærsk og Siemens AG samt formand for regeringens digitaliseringspartnerskab, Jim Hagemann Snabe, Facebooks Head of policy i Norden og Benelux, Martin Ruby og formanden for Djøfs TechDK kommission, erhvervsleder og debattør Stine Bosse. Debatten modereres af direktør i Djøf, Sigge Winther. Formanden for DI Digital og CEO i Netcompany, André Rogaczewski, samler op og runder debatten af.

Undervejs i nytårskuren fortæller syv spændende iværksættere om deres produkter, og om hvordan de er med til at fremme en bæredygtig og ansvarlig digitalisering i Danmark.

Kontakt

Tilmelding til live-event samt yderligere oplysninger: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk
NB: Pressen kan efterfølgende få tilsendt udvalg af fotos fra nytårskuren.

Bo Hjuler

Bo Hjuler

Presserådgiver, journalist

  • Direkte +45 3377 3819
  • Mobil +45 2328 4912
  • E-mail boh@di.dk

Relateret indhold