Om DI

Nyt Min Side og anbefalinger på di.dk

Selvbetjeningsfunktionen ”Min Side” og navigationen på di.dk har ændret sig, så du kan få en bedre brugeroplevelse. Bliv klogere på hvad ændringerne betyder for dig.

Hvad er nyt?

For at gøre det nemmere for dig at finde rundt i DI’s tilbud og rådgivning, er ”Min Side” og den grundlæggende navigation på di.dk blevet udvidet. Når du enten logger på ”Min Side” eller er besøgende på di.dk, vil du se anbefalet indhold, der er særligt udvalgt til din profil.

Hvad er betyder det for dig?

Når du tidligere har logget ind på ”Min Side”, har du kunne se felter med ”Grupper og arrangementer”, ”Værktøjer”, ”Nyhedsbreve” og ”Adgange og rettigheder”. Her har du kunne se alle dine registreringer som f.eks. tidligere deltagelse i arrangementer, tidligere benyttede værktøjer og hvilke nyhedsbreve du er tilmeldt.

På det nye ”Min Side” vil du stadig kunne se dine registreringer, men nu vil du desuden se en række anbefalinger fra di.dk, som er særligt relevante for dig.

Du kan genkende anbefalinger ved at holde øje med det sorte ”Anbefalet”-mærke.

Er anbefalingen ikke noget for dig? Klik ”Ikke interesseret”, så vi kan give ny og mere præcis anbefaling næste gang du logger ind på ”Min Side”.

Hvis du er logget ind eller tidligere har været logget ind på” Min Side”, vil du også kunne se anbefalingerne, når du bevæger dig rundt på di.dk. I navigationsbjælken øverst på hjemmesiden kan du finde anbefalinger fra DI særligt tilpasset din profil.

Hvor ser jeg mine tilmeldte nyhedsbreve?

Scroll ned på din ”Min Side” til du ser en overskrift kaldet ”Nyhedsbreve”. I den blå ”Dine abonnementer”-kasse kan du se alle de nyhedsbreve fra DI du er tilmeldt.

Du vil desuden se anbefalede nyhedsbreve, der er særligt interessante for dig vurderet ud fra din profil.

Se alle DI’s nyhedsbreve

Hvor er mine værktøjer, favoritsider og overenskomster?

Scroll ned på din ”Min Side” til du ser en overskrift kaldet ”Rådgivning og værktøjer”. I den blå ”Favoritter”-kasse kan du se alle de sider du tidligere har markeret som favoritter.

Du vil desuden se anbefalet rådgivningsindhold, der er særligt interessant for dig vurderet ud fra din profil.

Hvis du leder efter dine overenskomster, så skal du klikke på ”Overenskomster”-fanen. Her kan du klikke videre ind på overenskomsterne, for at downloade eller bestille dem.

Hvor ser jeg mine netværk og udvalg?

Scroll ned på din ”Min Side” til du ser en overskrift kaldet ”Netværk”. I den blå ”Netværk”-kasse kan du se alle de DI-netværk du er tilmeldt.

Du vil desuden se anbefalede netværk, der er særligt interessante for dig vurderet ud fra din profil.

Hvis du leder efter dine udvalg, så skal du klikke på ”Dine udvalg og bestyrelser”.

Hvis du har spørgsmål til det nye "Min Side" eller anbefalinger på di.dk, så er du velkommen til at kontakte os.

Relateret indhold