Adgang og sikkerhed på di.dk

Det meste af indholdet på di.dk er tilgængeligt for alle. Der er dog forskel  på, hvilke sider du kan tilgå som medlem og ikke-medlem.

Din adgangskode til di.dk giver adgang til præcis det, du har ret til at se på sitet. Du har eksempelvis adgang til: 

  • Din virksomheds løntal i Netstat, hvis du er administrerende direktør
  • Medlemseksklusive sider, hvis du er leder eller specialist på en virksomhed, der er medlem af DI
  • Eksporthåndbogen, hvis du har tegnet abonnement på den.

Din adgangskode til di.dk er personlig, og det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at det kun er dig, der bruger adgangskoden. 

Bemærk, at du som ansat på en medlemsvirksomhed kun må bruge den information, du finder på di.dk, til virksomhedens eget brug og ikke til dit personlige brug.

Adgang for medlemmer

Som medlem af DI har du adgang til stort set hele di.dk inklusive en række medlemseksklusive sider. Enkelte servicer, som f.eks. Eksporthåndbogen kræver dog særskilt abonnement. Meget af den information, du finder på di.dk, er målrettet ledelsen i din virksomhed. Vi udsteder adgangskoden til dig under forudsætning af, at den information, du søger på DI's websites, er til brug for ledelsen på din virksomhed.
 

Særlige rettigheder

Der findes enkelte services på di.dk, der kræver særlige rettigheder. For eksempel vores online netværk, vores online lønstatistik NetStat og de specialabonnementer, du har mulighed for at tegne. I nogle tilfælde skal du betale for disse abonnementer – det gælder for eksempel Eksporthåndbogen.

Andre services er kun tilgængelige, hvis den virksomhed, du arbejder i, har modtaget en mail fra DI med et link til virksomhedens egne informationer. Adgang til disse services kræver, at du både har linket og en adgangskode med de nødvendige rettigheder til di.dk.

Adgangskode for medlemmer

Som medlem skal du være oprettet som bruger og have en adgangskode for at få adgang til de medlemsbeskyttede sider.

Du bestiller adgangskoden nedenfor via punktet ’Ny bruger’. Når vi modtager din bestilling, vurderer vi, hvilke rettigheder du kan få og sender en e-mail, som du skal besvare for at bekræfte bestillingen.

Adgang for ikke-medlemmer

Er din virksomhed ikke medlem af DI, kan der være sider, som du ikke har adgang til på di.dk. Det meste af indholdet på di.dk er tilgængeligt for alle. Der kan dog være dokumenter, publikationer og faglige tekster, der er forbeholdt DI's medlemmer. Her vil du blive bedt om at logge på.

Der findes enkelte services på di.dk, som for eksempel Eksporthåndbogen, der kræver, at du har tegnet særskilt abonnement, for at du kan få adgang. I nogle tilfælde skal du betale for abonnementet.

Adgangskode for ikke-medlemmer

Som ikke-medlem kan du få en adgangskode til di.dk, hvis du deltager i et af DI's online netværk eller bruger en onlineservice, der ikke kun er for DI's medlemmer. I så fald vil du få en adgangskode med rettigheder, der gælder de konkrete produkter/services.

Du bestiller adgangskoden nedenfor via punktet ’Ny bruger’. Når vi modtager din bestilling af en adgangskode, vurderer vi, hvilke rettigheder du kan få via adgangskoden.