Ofte stillede spørgsmål

Hjælp til login og profiler på di.dk

Hjælp til login og profiler på di.dk

Hvordan får jeg et login?

Du får et login ved at gå til di.dk. Øverst på siden til højre vælger du "Min Side". Klik derefter på "Opret ny bruger".

Hvad hvis jeg har glemt min adgangskode?

Hvis du har glemt adgangskoden, så skal du gå til Min Side og klikke på "Har du glemt din adgangskode?". Du kan også følge dette link: Glemt adgangskode

Hvad har jeg adgang til på di.dk?

Hvis du vil se, hvad du har adgang til på di.dk, kan du følge linket nedenfor. Her kan du se en detaljeret oversigt over dine rettigheder og adgange:

Gå til "Min Side"

Hvad er en profil?

En profil på di.dk indeholder den adgang, du har til di.dk, samt dine personlige oplysninger, de nyhedsbreve, du abonnerer på og de netværk, du er tilknyttet.

Du kan godt have flere profiler. Hvis du er tilknyttet én medlemsvirksomhed hos DI, har du kun en profil. Er du tilknyttet flere virksomheder, har du flere profiler (en per virksomhed).

Når du logger på, har du automatisk den profil, der er tilknyttet den e-mail-adresse, du logger på med. Hvis du har flere profiler, kan du skifte til en anden profil ved at klikke på ’Skift profil’ i toppen af siden.

Hvordan skifter jeg profil?

Hvis du har flere profiler, f.eks. er tilknyttet flere forskellige virksomheder, kan du skifte mellem dem ved at klikke på ’Skift profil’ i toppen af siden, når du står på siden for 'Min Side'.

På siden 'Brugerprofil' kan du skifte mellem dine profiler.

Bemærk, at du ikke kan skifte profil, når du bruger NetStat eller skal indberette oplysninger til beregning af virksomhedens kontingent.

Hvordan retter jeg mine personlige oplysninger?

Log ind på ’Min Side’ øverst på siden. Klik derefter på ’Ret brugeroplysninger’.

Du kan nu rette dine oplysninger. Afslut ved at klikke på ’Fortsæt’.

Gå til "Min Side"

Hvordan får jeg adgang til mine netværk?

Log ind på ’Min Side’ øverst på siden. Se under 'Netværk' og klik på netværkets titel for at logge på netværkets site.

Gå til "Min Side"

Hvordan kan jeg ændre mit abonnement på nyhedsbreve fra DI?

Se under ’Mine nyhedsbreve’ øverst på siden under 'Min Side'. Her kan du tilmelde eller afmelde nyhedsbrev fra DI.

Hvis du vil ændre den e-mail-adresse, du bruger til dit abonnement, skal du først slette dit gamle abonnement og derefter oprette et nyt med den nye e-mail-adresse.

Du kan her se den samlede oversigt over alle DI's nyhedsbreve.

Hvilke systemkrav og teknisk krav er nødvendige for at kunne bruge di.dk?

Di.dk kan ses med nyere, gængse browsere. Hvis du har en Internet Explorer, skal du have version 10.0 eller nyere.

Hvis du ikke ønsker at logge på flere gange i løbet af et besøg på di.dk, skal din browser være indstillet til at tillade cookies. .

Vi overholder så vidt muligt de gældende webstandarder i udviklingen af det nye  di.dk, men der kan være små variationer i, hvordan sitet ser ud og fungerer alt afhængig af, hvilken browser du bruger.

For at få fuldt udbytte af di.dk, skal du tillade, at vi sætter cookies på din computer. Du skal også give tilladelse til, at vi afvikler JavaScript.