Foto: Getty
07.05.19 DI Mener Nyheder

Faglig uddannelse i forsyningssektor og industri

Hvordan bruges uddannelse som redskab til rekruttering? Hvordan bliver medarbejderne rustet til digitaliseringen? Hør alt det nyeste om faglig uddannelse og efteruddannelse i forsyning og industri inden for energi og vand på medlemsmøde den 20. maj på DTU i Ballerup.

Du indbydes hermed til informationsmøde om uddannelse og efteruddannelse målrettet energi- og forsyningsvirksomheder, og den industri som bruger de samme faglige kompetencer. På mødet stiller vi skarpt på muligheden for, at skaffe kvalificeret teknisk arbejdskraft ved brug af erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser.

Der er fokus på lærlinge men også mange andre tilbud, herunder hvordan virksomheder kan samarbejde med uddannelsesinstitutioner om praktik, efteruddannelse, projekter og rekruttering. Vi drøfter også digitalisering: Hvordan rekrutterer og uddanner vi medarbejdere til at agere i den voksende digitale forretning, og hvordan kan digitale læringsformer anvendes i efteruddannelse af medarbejderne?

Mødet foregår mandag den 20. maj klokken 10-14 på DTU i Ballerup, med efterfølgende rundvisning på den spændende uddannelsesinstitution.

Læs mere

Læs mere om arrangementet her.

Hans Peter Slente

Hans Peter Slente

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3722
  • Mobil +45 2949 4594
  • E-mail hps@di.dk

Relateret