02.05.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Er du miljøchef så bliv medlem og hent inspiration i DI’s Miljøchefforum

DI's Miljøchefforum består af en gruppe af DI’s medlemsvirksomheder, der er kendetegnet ved at være af sådan en størrelse, at de har en særlig udpeget chef, leder eller ansvarlig for deres miljøområde. Netværket giver ledere inden for miljø mulighed for at få inspiration og udveksle erfaringer med andre i samme stilling.

DI’s miljøchefforum er et fagligt netværk, hvor du som deltager kan afprøve synspunkter og idéer med andre. Udbyttet af at deltage i netværket for en virksomhed og dens miljøchef er at hente inspiration til det daglige arbejde i virksomheden på miljøområdet.

Emnerne vælges efter input fra deltagerne. Det er deltagerne og de eksterne oplægsholdere, der præsenterer indlæg, som efterfølgende diskuteres. Behovet for DI's Miljøchefforum skal således udspringe af den enkelte virksomheds behov.

I DI’s miljøchefforum er der på nuværende tidspunkt 70 medlemmer, og der holdes tre møder om året. Næste møde kommer til at foregå fra den 23. til 24. maj 2019 på DI’s Konferencecenter Gl. Vindinge på Fyn.

Vi håber at se dig til i DI’s Miljøchefforum og til næste møde.

Yderlig information

Program og tilmelding for næste møde d. 23.-24. maj 2019 kan du se her

Tilmelding Program
Tina Sternest

Tina Sternest

Miljøkonsulent