30.04.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Omtanke for mennesker, miljø og jordens ressourcer

Miljømærke-forårskampagnen for Svanemærket og EU-blomsten er lige om hjørnet, og i år sættes der fokus på omtanken for mennesker, miljø og jordens ressourcer, så forbrugerne kan vælge de mest miljømæssige og bæredygtige produkter.

Fordele ved miljømærkerne

Med miljømærkerne Svanemærket og EU-Blomsten er du med til at positionere din virksomhed og skabe troværdighed og præference for dit produkt hos både forbrugere og professionelle indkøbere. Med miljømærkerne får du ikke alene et unikt markedsføringsredskab men også et officielt bevis på din miljøindsats.

I Danmark er det spændende at følge miljømærkernes forårskampagne i uge 18-20. De små valg er nemlig vigtige, fordi vi hver dag træffer så mange af dem. Når du vælger et produkt med Svanemærket eller EU-Blomsten, er du med til at mindske miljøbelastningen – og uanset hvilket produkt du vælger, kan du være sikker på, at det er blandt de miljømæssigt bedste i deres kategori.

Info om forårskampagnen

Forårskampagnen i år tager afsæt i det overordnede budskab Omtanke for mennesker, miljø og jordens ressourcer. Som en del af kampagnen sætter vi i år fokus på bæredygtig livsstil, og hvordan vi som forbrugere kan tænke bæredygtighed ind i vores hverdag.

Forårskampagningen ” Omtanke for mennesker, miljø og jordens ressourcer”

Her kan du finde links til Miljømærkernes hjemmeside og forårskampagne, genvejen til en grønnere forretning og forskellige kampagnefilm.

Miljømærkernes hjemmeside Kampagnefilm - En rigere og renere natur Miljømærkenes forårskampagne Kampagnefilm - Bedre kemi i hverdagen Få en grønnere forretning Kampagnefilm - Pas på jordens ressourcer

Relateret indhold