30.04.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Skal din virksomhed vinde DI Prisen 2019?

Har din virksomhed gjort en ambitiøs indsats for at skabe forbedringer inden for miljø, klima eller energi, så er det nu, du skal ansøge om at blive nomineret til DI Prisen 2019.

Årets tema - Fælles om den grønne omstilling

2019 er et år, hvor verdensmål og samfundsansvar står højt på dagsordenen – både hos virksomheder og blandt befolkningen. Derfor går prisen i år til en virksomhed, der har gjort en ambitiøs indsats for den grønne omstilling – f.eks. ved at sikre bæredygtige produkter og ydelser, der tager hensyn til miljø, klima og energiforbrug. Eller ved at udvikle nye, grønne løsninger til markedet.

Hvert år hylder vi nogle af de medlemsvirksomheder, der går forrest og viser de gode eksempler inden for et emne, der har haft stor bevågenhed i erhvervslivet og i samfundet. Det sker med DI Prisen, som bliver uddelt hvert år på Topmødet.

Sidste år vandt JENSEN Denmark A/S for deres ambitiøse indsats for at tiltrække lærlinge og elever og skabe opmærksomhed omkring erhvervsuddannelserne.

DI Prisen 2019

Alle DI's medlemmer kan ansøge om at blive nomineret til DI Prisen frem til den 24. maj kl. 12. DI Prisen overrækkes på DI Topmødet den 17. september 2019 – her vil vinderen få overrakt en statuette, der er sponsoreret af Alexander Foss’ Industrifond.

Læs mere om DI Prisen 2019 her Tilmeld dig her
Hanne Merete Lassen

Hanne Merete Lassen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3868
  • Mobil +45 5136 3166
  • E-mail haml@di.dk