03.09.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Danske virksomheders produkter vises frem på den nordtyske byggemesse, NordBAU

NordBAU finder sted i Neumünster fra 11.-15. september 2019. DI’s Danish Cleantech Hub og holdet bag Circularity City giver danske virksomheder med cirkulære forretningsmodeller mulighed for at fremvise nye cirkulære løsninger

På NordBAU messen i Tyskland vil moderne emner fra byggeindustrien blive præsenteret på 900 stande og udstillinger fra 15 lande. Deltagere på NordBau får en unik mulighed for at opleve en platform for diskussioner og inspiration til fremtidens løsninger, der kan gøre byggeindustrien mere bæredygtig og effektiv.

NordBAu vil samtidig danne rammen for Circularity City Product Award. Her får nordiske virksomheder med innovative og cirkulære løsninger til byggebranchen mulighed for at vise disse frem. De vindende produkter vil blive udstillet på NordBau for de mere end 500.000 deltagere.

Circularity City sætter fokus på danske virksomheder under NordBAU

Circularity City, som er en del af Treffpunkt Dänemark, vil afholde en række aktiviteter for danske virksomheder på NordBAU messen. Alle aktiviteter har fokus på at skabe synlighed og dele viden om cirkulære løsninger. Deltagende virksomheder vil også have mulighed for at præsentere deres løsninger for tyske arkitekter, forhandlere og bygherrer.

Som optakt til messen har Circularity City også udarbejdet en Circular Market Assesment for det tyske marked. Baseret på interviews med tyske arkitekter anskueliggør denne, hvordan det tyske marked for cirkulære løsninger er i rivende udvikling. Samtidig kalder fremtiden på mindre forbrug, forlængelse af produkters livscyklus og en mere holistisk produktion. 

Tilmelding

Tilmelding og deltagelse er gratis. Dog kræver det adgang til NordBAU, som koster 12 Euro for en dagsbillet.

Relateret indhold