13.09.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Husk netværksmødet for cirkulær økonomi

Det er tid til nyt møde i DI’s netværk for cirkulær økonomi. Fokus er på digitalisering og cirkulære forretningsmodeller. Netværksmødet den 1. oktober er for DI’s medlemmer.

Cirkulære forretningsmodeller hjælpes på vej af digitaliseringen, som bl.a. stiller nye platforme til rådighed og derved muliggør udbredelse af dele- og serviceløsninger, sporing af produkter og materialer og meget mere.

Både i EU og nationalt er der estimeret store potentialer for brug af data og digitalisering som løftestang til at udvikle cirkulære forretningsmodeller.

Få inspiration, viden og indblik

Som medlem af DI kan du på netværksmødet høre to virksomheder fortælle om, hvordan de arbejder med data og digitalisering i deres udvikling og arbejde med cirkulære forretningsmodeller.

Erhvervsstyrelsen vil fortælle om deres seneste indsats i forhold til datadrevne cirkulære forretningsmodeller. Kom og hør om muligheder og barrierer for brug af data og digitalisering i den cirkulære økonomi – og ikke mindst – få indblik i Erhvervsstyrelsens kommende pilotprojekter, hvor virksomheder og organisationer i samarbejde skal teste datadrevne forretningsmodeller.

Du kan kan hente og læse det fulde program nederst på siden. Nætværksmødet er for DI's medlemmer.

Tid & sted

Den 1. oktober

I Industriens hus, H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V

Klokken 13-16.

Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold