24.09.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Lær at kombinere verdensmålene og bæredygtige indkøb

Spændende årskonference sætter fokus på, hvordan verdensmålene og bæredygtige indkøb kan gå hånd i hånd. Kom og bliv klogere den 5. november i Aarhus.

På Forum for Bæredygtige Indkøbs og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøbs årskonference kan du høre om, hvordan både offentlige og private indkøb går i sammenspil med verdensmålene. Der vil specielt være fokus på mål 12 om bæredygtigt forbrug og produktion, mål 13 om klimaindsats og mål 17 om partnerskab for handling.

På årskonferencen er programmet fyldt med spændende indslag, hvor du kan få viden og inspiration om udbud og indkøb, miljøkrav og meget mere. Du vil som deltager også stifte bekendtskab med kommunen, plastproducenten, den private koncern og hospitalet, der alle arbejder med verdensmålene til dagligt.

Nederst på siden kan du finde links, hvor du kan læse mere om Forum for Bæredygtige Indkøb, hvor DI er med i styregruppen.

Ny hæderspris: Verdens Bedste Indkøber

Der vil på årskonferencen blive uddelt en helt nye hæderspris: Verdens Bedste Indkøber. Den vil blive uddelt til dem, som gennem deres indkøb har gjort et stort stykke arbejde med verdensmålene.

Nomineringerne til hædersprisen er åben indtil den 8. oktober.

Tid og sted

5. november 2019, klokken 09:30-16:00

Aarhus Rådhus, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus C

Tina Sternest

Tina Sternest

Miljøkonsulent