25.11.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Forum for Bæredygtige Indkøb har udarbejdet 2 nye vejledninger

Vejledningerne skal bidrage til opnåelse af verdensmålene og til indkøb af bæredygtige plastemballager og engangsplastprodukter.

Der er store muligheder for, indkøb kan bidrage til opnåelse af verdensmålene. Men hvordan kan man som indkøber arbejde med verdensmålene? Det kan du få hjælp til i pjecen Indkøb og verdensmål.

Pjecen giver redskaber og gode råd til, hvordan man kan bidrage til verdensmålene gennem indkøb, og er målrettet indkøbere i virksomheder, organisationer og offentlige institutioner.

Download pjecen her

Verdensmål og indkøb

Som et resultat af EUs engangsplastdirektiv er der udarbejdet en vejledning målrettet indkøbere og udbudsansvarlige i både offentlige institutioner og private virksomheder, som ønsker at købe bæredygtige plastemballager og engangsplastprodukter. Vejledningen giver en række gode råd til, hvordan indkøbet kan tilrettelægges og prioriteres.

Download vejledningen her

Plastemballager og engangsplastprodukter

Forum for Bæredygtige Indkøb arbejder for at fremme miljøbevidste og ansvarlige indkøb af varer og tjenesteydelser blandt professionelle indkøbere i både offentlige og private virksomheder. Blandt andet ved at dele og formidle viden og netværk og ved at opbygge kompetencer hos indkøbere og leverandører. DI deltager i styregruppen.

Tina Sternest

Tina Sternest

Miljøkonsulent

Relateret indhold