29.11.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Hvor står forskningen på vandområdet?

Vandsektorens vigtighed i den grønne omstilling vil være i fokus til Danish Water Forums årlige forskningskonference d. 30. jan 2020.

Til konferencen vil hovedtemaet være, hvordan den blå omstilling er en nødvendighed for, at den grønne omstilling kan lykkedes. Under konferencen vil der blive stillet ind på, hvor langt den blå omstilling er samt, hvordan omstillingen kommer videre.

Der vil være tre fastlagte sessioner under konferencen. Den første omhandler Water Smart Cities, den anden har fokus på, hvordan vi går fra research til praksis, mens den sidste session omhandler vandrelaterede udfordringer i den tredje verden og danske samarbejder om research.

Udover de tre fastlagte sessioner vil der være mange åbne sessioner også. De åbne sessioner har fokus på pesticider og nye udfordringer, afhjælpningsprocesser og overvågning, grundvandsforurening, kortlægning og management, spildevandsbehandling og optimering, vand og remote sensing, finansiering af den grønne omstilling og urbane udfordringer.

To forskere vil også blive tildelt en pengepræmie for deres arbejde med nye innovative løsninger til vandsektoren. Pengepræmien er sponsoreret af DI medlemmerne NIRAS A/S og Grundfos A/S.

Tid og sted

Den 30. Januar, 2020

Københavns Universitet

Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg

Morten Løber

Morten Løber

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3935
  • Mobil +45 2027 5245
  • E-mail molo@di.dk

Relateret indhold