25.06.19 Miljø, energi og klima Nyheder

Kom til workshop om ren luft-teknologier indenfor skibsfarten

Den 11. september afholder Luftvisionen en innovationsworkshop med fokus på ren luft-teknologier, og grønne incitamenter indenfor skibsfarten. Kom og vær med, der er begrænset antal pladser!

Den globale skibsfart har de seneste år oplevet, at internationale forhandlinger har været fokuseret på skibsfartens forurening. Derfor er det blevet endnu vigtigere med en mere miljøvenlig skibsflåde.

Disse problemstillinger er grunden til, at Luftvisionen arrangerer en innovationsworkshop, hvor fokus vil være på ren luft-teknologier i skabsfarten. Målet er at samle forskellige aktører fra skibsfarten for at blive klogere på, hvordan den fremtidige udvikling vil se ud. Herunder også hvordan denne udvikling og innovation kan understøttes, således at Danmark bliver førende inden for ren luft-teknologier på et globalt plan.

Der er et begrænset antal pladser til workshoppen. Tilmelding sker ved at sende en mail til ssh@danskmiljoteknologi.dk senest den 4. september, hvori der fremgår navn, stilling og organisation/virksomhed.

Tid og sted

Den 11. september 2019

Klokken 12:00-16:00

Hos Danske Maritime, Symfonivej 18, 2730 Herlev

Morten Løber

Morten Løber

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3935
  • Mobil +45 2027 5245
  • E-mail molo@di.dk