17.03.20 Miljø, energi og klima Nyheder

Få hjælp til den grønne og cirkulære omstilling

Få op til 90.000kr til at udvikle din virksomhed i en grøn og cirkulær retning i nationalt projekt for SMV’er i Danmark. Du kan ansøge om midlerne nu.

Projektet Grøn Cirkulær Omstilling vil hjælpe 400 danske SMV’er med at implementere grønne og cirkulære forretningsmodeller i perioden 2020-2022. DI er blandt 17 partnere i projektet.

Ved at deltage i projektet vil din virksomhed få adgang til professionel konsulent støtte, en konkret plan for den grønne og cirkulær omstilling og udvikling af nye forretningspotentialer. Samtidigt forbereder din virksomhed sig på den stigende efterspørgsel på bæredygtige produkter og produktion.

Krav til deltagelse i projektet

Din virksomhed skal være en SMV med maksimalt 250 medarbejder og en omsætning på maksimalt 50 mio. EUR.. Dertil må virksomheden ikke være en del af eller ejet af en større virksomhed. Din virksomhed skal også selv fastsætte og registrere den aftalte udviklingstid, forløbet er i gennemsnit på 380 timer.
Ydermere skal ledelsen være klar på at udvikle produkt eller produktion i en mere grøn og cirkulær retning. De ansøgende virksomheder skal helst ikke have været en del af lignende projekter tidligere.

Ansøg i dag

For at få del i midlerne fra Grøn Cirkulær Omstilling skal du kontakte dit erhvervshus eller ansøge gennem www.groenogcirkulaer.dk

Yderligere information

Du kan læse mere om projektet her.
Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold