17.04.20 Miljø, energi og klima Nyheder

Skal din virksomhed vinde DI Prisen 2020?

Har din virksomhed taget hul på en ambitiøs grøn omstilling, som har øget virksomhedens konkurrencekraft? Så er det nu, du skal søge om at blive nomineret til DI Prisen 2020!

Hvert år hylder DI de medlemsvirksomheder, der har gjort en særlig indsats, og som derved går forrest og viser de gode eksempler inden for et emne, der har haft stor bevågenhed i erhvervslivet og i samfundet.

Det sker med DI Prisen, som bliver uddelt hvert år på Topmødet til en medlemsvirksomhed. Prisen handler om at dele succeshistorier og være inspiration for andre virksomheder. 

Årets tema - Grøn omstilling, der styrker virksomhedens konkurrencekraft

2020 er et år, hvor coronakrisen desværre kommer til at sætte sine spor på verdens og Danmarks økonomi. Derfor bliver det et år, hvor vi skal arbejde på at genrejse økonomien og skabe vækst men samtidig fastholde vores ambitioner inden for den grønne omstilling, som er en nødvendighed for, at vi kan nå de ambitiøse klimamål.

Derfor går DI Prisen i år til en virksomhed, der har taget et initiativ, der både bidrager til grøn omstilling af samfundet og øger virksomhedens konkurrencekraft, som et afgørende skridt for at komme styrket ud af krisen.

Ansøgning til DI Prisen 2020

Alle DI's medlemmer kan ansøge om at blive nomineret til DI Prisen. Ansøgningerne vil blive vurderet af en uafhængig dommerkomité, der består af fire uafhængige eksperter inden for klima, miljø og energi. Det er ekspertkomitéen og deltagerne på DI Topmødet, der tilsammen udpeger vinderen af DI Prisen 2020.

Til DI Prisen 2020 er der ansøgningsfrist den 29. maj 2020 kl. 12.

I bedømmelsen vil der blive lagt vægt på:

  • At indsatsen allerede er skudt i gang, og at den har haft en dokumenteret betydning, i det samfund den anvendes.
  • De konkrete resultater som virksomheden har opnået og/eller forventer at opnå gennem indsatsen.
Hanne Merete Lassen

Hanne Merete Lassen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3868
  • Mobil +45 5136 3166
  • E-mail haml@di.dk

Relateret indhold