28.07.20 Miljø, energi og klima Nyheder

Circular City Week New York vender tilbage for tredje gang i marts 2021

DI’s kontor i New York kunne for nyligt annoncere at de i marts 2021 vil afholde USA's største cirkulære festival for tredje gang. Den ugelange festival skaber en unik platform til danske virksomheder, som ønsker at positionere sig selv centralt i et hastigt voksende marked, som efterspørger nytænkning og øget vidensudveksling.

Fra den 22.-28. marts 2021 udfordrer Danmark for tredje gang New York City til at tænke mere cirkulært i tæt samarbejde med danske virksomheder. De seneste par år, har DI’s kontor i New York haft fornøjelsen af at samarbejdet med ROCKWOOL, Gehl Architects, BLOXHUB, 3XN, Your Local, Rambøll, Carlsberg, Henning Larsen Architects og mange flere omkring denne vigtige dagsorden under Circular City Week. Til marts 2021 genoptager de successen og inviterer danske virksomheder og organisationer til at tage del i denne vigtige dagsorden.

Følg Circular City Week på LinkedIn og få de nyeste cirkulære tendenser, cases, events og meget andet

Markedet for cirkulære løsninger er nyt, men i eksplosiv vækst og USA, og særligt New York, kigger mod Europa for at finde inspiration og eksempler på hvordan industrier kan omstilles mod cirkularitet. Danmark er verdensførende inden for udvikling af løsninger med et cirkulært aftryk og formålet med ugen er, at engagere og inspirere virksomheder, beslutningstagere og almindelige borgere i New York. DI vil gå forrest og synliggøre overfor et amerikansk publikum, at cirkulær økonomi er relevant indenfor mange industrier som for eksempel fødevarer, mode og design, det byggede miljø og e-handel.

OM CIRCULAR CITY WEEK

Circular City Week New York er USAs første og største uge lange festival om cirkulære økonomi. Det er muligt at benytte platformen til at lave egne events eller blive partner og dermed opnå taletid på de officielle events. Circular City Week er organiseret af DI’s kontor i New York og støttet af danske, såvel som amerikanske organisationer. Circular City Week New York vender tilbage fra 22.-28. marts 2021.

Læs mere om Circular City Week på virksomhedens hjemmeside.

Mille Munksgaard

Mille Munksgaard

Consultant

Relateret indhold