29.09.20 Miljø, energi og klima Nyheder

Konference: Vejen til en energi- og klimaneutral vandsektor

Den 9. november afholder DI sammen med Vandvisionens parter en konference, der sætter fokus på, hvordan vandsektoren kan blive energi- og klimaneutral. Tilmeld dig i dag og vær en del af fremtiden.

I forlængelse af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets ”Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi”, hvor det er besluttet at arbejde for en energi- og klimaneutral vandsektor i 2030, tager denne konference fat på, hvordan vi kan nå målet. På konferencen er der indlæg med inspiration til, hvordan din virksomhed kan hjælpe med at nå målsætningen. Samtidigt lægges der også op til diskussion om den energi- og klimaneutrale vandsektor.

Miljøminister Lea Wermelin byder velkommen og fortæller om regeringens målsætninger for vandsektoren. Dertil vil der være mange andre spændende oplæg og diskussioner om den danske vandsektor, og hvordan vi når i mål om at blive en energi- og klimaneutral sektor i 2030.

Tilmelding til konferencen

Det er muligt at deltage både fysisk og online.

Du kan finde det fulde program og tilmelde dig gennem dette link.

Yderligere information

Konferencen afholdes af Vandvisionens parter, der udover DI er DANVA, Dansk Miljøteknologi og Miljø- og Fødevareministeriet.

Du kan læse mere om Vandvisionen her.
Svend-Erik Jepsen

Svend-Erik Jepsen

Fagleder, Vand

  • Direkte +45 3377 3685
  • Mobil +45 2949 4407
  • E-mail sej@di.dk