29.10.21 Miljø, energi og klima Nyheder

Gratis hjælp til at købe grønt!

Miljøstyrelsens Rejsehold tilbyder private virksomheder hjælp til, hvordan de fremmer grønne og cirkulære indkøb.

Indkøb til den daglig drift udgør en væsentlig miljøpåvirkning, og flere virksomheder kan måske nikke genkendende til, at der er plads til forbedring. Hvis man som virksomhed vil slå et slag for den grønne omstilling eller blot er nysgerrig på, hvordan man strategisk implementerer bæredygtighed i den daglige drift, så er der hjælp at hente hos Miljøstyrelsens Rejsehold for Grønne og Cirkulære Indkøb.

Frem til 2022 tilbyder Miljøstyrelsens Rejsehold for Grønne og Cirkulære Indkøb gratis én-til-én vejledning, hvor der blandt andet er mulighed for at drøfte konkrete miljøproblemstillinger relateret til virksomhedens indkøb med rådgivere fra PlanMiljø.

Vejledningen tager udgangspunkt i virksomhedens behov og forløber sig over ca. en halv dag, hvor der vil være mulighed for blandt andet at tale om, hvordan man fremmer et bæredygtigt forbrug i dagligdagen og implementerer en strategisk indsats.

Tilmelding til én-til-én vejledning kan ske her.

Den 30. november kl. 09.00 til 12.30 afholder Rejseholdet workshoppen ”Miljøvenlige indkøb i praksis”. Workshoppen finder sted på Erhvervsakademiet i Århus og introducerer grønne indkøb, konkrete værktøjer og produktspecifikke indkøbskriterier. Læs mere og tilmeld dig workshoppen her.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet Miljø, Energi og Klima med relevante nyheder fra erhvervslivet, pressemeddelelser samt invitationer til fysiske og virtuelle arrangementer. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold