29.10.21 Miljø, energi og klima Nyheder

Konference: Substitution af kemi og bæredygtighed

Den 23. november 2021 kl. 10.00-15.00 inviterer Center for Cirkulær Kemi til ’Open Space’- konference om skadelig kemi og den bæredygtige udvikling. Ved konferencen vil der derfor være rig mulighed for at drøfte de emner, som fylder mest i din virksomhed.

Omdrejningspunktet for konferencen er, hvordan skadelige kemikalier påvirker muligheden for at skabe et mere bæredygtigt samfund, og hvad vi kan gøre ved det. Konferencen, som afholdes hos Miljøstyrelsen i Odense, samler producenter, leverandører, forskere, myndigheder og andre aktører for at diskutere, hvordan man på den ene side kan udfase og substituere skadelig kemi, og på den anden side bruge kemien som byggesten til en bæredygtig udvikling.

Open Space-formatet er en særlig mødeform, der giver anledning til, at deltagerne i fællesskab sætter rammerne for dagsorden, emner, debat og ideer. Konferencen er derfor en oplagt mulighed for at få drøftet konkrete udfordringer, krav til leverandører eller hvordan substitution af kemikalier kan gøres rentabelt for din virksomhed.

Tilmelding er gratis og skal ske inden den 17. november 2021 her.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet Miljø, Energi og Klima med relevante nyheder fra erhvervslivet, pressemeddelelser samt invitationer til fysiske og virtuelle arrangementer. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Helle Westphal

Helle Westphal

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3259
  • Mobil +45 2688 2052
  • E-mail hewe@di.dk

Relateret indhold