19.11.21 Miljø, energi og klima Nyheder

Vær med til at styrke Danmark som testland: Registrér din virksomhed til den national database over test-, demonstrations- og udviklingsfaciliteter

Frem til den 15. december 2021 kan virksomheder indsende oplysninger om testfaciliteter til en national kortlægning, der skal styrke Danmark som førende testland.

Forskningsalliancen bestående af Dansk Industri, Dansk Metal, IDA og ATV, har fået bevilget knap en million kroner til at kortlægge test-, demonstrations- og udviklingsfaciliteter i Danmark. Formålet med kortlægningen er at styrke Danmark som førende testland ved at fremme innovation og sikre, at danske virksomheder kan få afprøvet nye løsninger. Læs mere om projektet her.

Som en del af projektet, skal overblikket visualiseres digitalt, så virksomheder og forskere kan navigere rundt i de mange muligheder. Hvis din virksomhed ønsker at få synliggjort jeres test- demonstrations- og udviklingsfaciliteter på den digitale platform, kan I indtaste oplysninger om faciliteterne i spørgeskemaet her: Spørgeskema til indsamling af test-, demonstrations- og udviklingsfaciliteter.

Hvilke faciliteter skal med i databasen?

Relevante faciliteter defineres som: Et fysisk eller virtuelt miljø, hvor brugere fra f.eks. virksomheder, universiteter og offentlige selskaber kan udføre eller få udført test, demonstration og/eller udvikling af nye produkter, services, processer eller organisatoriske løsninger. Herunder skal faciliteten have en etableret forretningsmodel og/eller service tilknyttet samt kunne tilgås efter aftale.

Den digitale platform gør det muligt for f.eks. virksomheder, universiteter og offentlige aktører let at finde jeres test-, demonstrations- og udviklingsfaciliteter.

Deadline for at besvare spørgeskemaet og indsende oplysninger herom er den 15. december 2021.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet Miljø, Energi og Klima med relevante nyheder fra erhvervslivet, pressemeddelelser samt invitationer til fysiske og virtuelle arrangementer. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Relateret indhold