11.03.21 Miljø, energi og klima Nyheder

Kom med til USA’s største cirkulære festival!

Den 22.-28. marts 2021 afholdes Circular City Week New York – USA’s største cirkulære festival. Festivalen byder på innovative events og aktiviteter, som i år primært finder sted online, og giver mulighed for at vidensdele, netværke og møde potentielle partnere på tværs af sektorer.

Med DI’s kontor i New York i spidsen, udfordrer Danmark, i samarbejde med en række danske virksomheder, for tredje gang, New York til at tænke mere cirkulært. Den ugelange festival byder på spændende events, med alt fra workshops og webinarer til virtuelle tours rundt i virksomheder i USA, der på forskelligvis arbejder cirkulært.

Formålet med Circular City Week er at accelerere den cirkulære omstilling ved at samle internationale aktører for at diskutere fremtiden for cirkulære løsninger. Platformen og de mange begivenheder giver derfor danske virksomheder rig mulighed for at positionere sig i det hastigt voksende amerikanske marked, hvor der efterspørges innovative løsninger og mere vidensudveksling.

Danmark er verdensførende inden for udvikling af grønne løsninger, mens markedet for de cirkulære løsninger i USA er nyt, men i vækst. Circular City Week New York søger at engagere og inspirere virksomheder, beslutningstagere og borgere og vise hvorfor cirkulær økonomi er relevant inden for mange forskellige industrier.

Mille Munksgaard

Mille Munksgaard

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4631
  • Mobil +45 2077 0611
  • E-mail mimu@di.dk

Relateret indhold