13.04.21 Miljø, energi og klima Nyheder

Konference om Vejen til en energi- og klimaneutral vandsektor – save the date!

Den 30. august klokken 10-16 afholder Vandvisionen en ny konference om en energi- og klimaneutral vandsektor i Industriens Hus. På konferencen vil der være fokus på, hvordan vi kommer videre med arbejdet om at skabe en energi- og klimaneutral vandsektor i 2030, så sæt kryds i kalenderen og vær med på dagen.

Klimapartnerskabet for affald, vand og cirkulær økonomi anbefalede i sin afrapportering i marts 2020 at arbejde for en energi- og klimaneutral vandsektor i 2030, og det er en del af den politiske aftale fra juni 2020, som du kan læse her.

Konferencen tager faklen videre fra Vandvisionens tidligere konference i november 2020, med deltagelse af miljøministeren Lea Wermelin, hvor virksomheder, forsyninger og organisationer mødtes for at diskutere innovative ideer og problematikker omkring en energi- og klimaneutral vandsektor med fokus på videndeling.

Resume fra konferencen i november

Du kan læse et resume af konferencen i november her.

Oplev konferencen fra november selv

Du kan se eller gense konferencen fra november her.

Siden konferencen i november har de danske forsyninger rapporteret data og forventninger i forhold til en energi- og klimaneutral vandsektor, som forventes offentliggjort dette forår. Det er blandt andet denne data, som vil blive brugt på konferencen den 30 august, hvor vi skal gøre status på målsætningen om en energi- og klimaneutral vandsektor i 2030. Ydermere vil der være flere spændende oplæg fra internationale aktører, forsyninger, virksomheder, forskere og mange flere.

Sæt derfor kryds i din kalender den 30. august kl. 10-16, og vær med til en konference hvor ny og spændende viden deles, innovative løsninger fremvises og problematikker diskuteres, mens der også tages et kig ud i fremtiden for den danske vandsektor og målsætningen om at blive energi- og klimaneutral i 2030. Følg med på DI eller Vandvisionens hjemmeside for mere information om konferencen løbende.

Vandvisionen

Vandvisionen er et samarbejde mellem DI, Dansk Miljøteknologi, DANVA og Miljøministeriet om at øge eksporten af dansk vandteknologi, forblive verdensførende indenfor innovation af vandteknologi og skabe 4000 nye arbejdspladser i 2030.

Du kan læse mere om Vandvisionen her.
Svend-Erik Jepsen

Svend-Erik Jepsen

Fagleder, Vand og Klimatilpasning

  • Direkte +45 3377 3685
  • Mobil +45 2949 4407
  • E-mail sej@di.dk

Relateret indhold