IWA's logo
09.09.21 Miljø, energi og klima Nyheder

Indsend forslag til fagligt indhold til IWA’s vandkongres & udstilling i København 2022

IWA’s World Water Congress & Exhibition i 2022 i København skal samle over 10.000 vandprofessionelle fra hele verden. Nu er det muligt for dig at være med til at påvirke fremtidens vandressourcer ved at bidrage med indhold til IWA 2022. Indsend dit forslag inden den 31. dec. 2021.

Hvad skal der ske på IWA World Water Congress & Exhibition 2022?

Gennem det underliggende tema ‘Water for smart liveable cities’, et koncept, som Danmark går forrest i, vil IWA undersøge smarte, holistiske og levedygtige byløsninger, der udnytter synergier mellem forskellige intelligente systemer, som giver byer mulighed for at tilpasse sig klimaforandringer, samtidig med at bysamfunds livskvalitet og trivsel ligeledes forbedres. Derudover vil IWA bidrage til at udvikle en global innovationskultur, der kan muliggøre de nødvendige og radikale transformationer.

Hvorfor skal du indsende dit arbejde til IWA World Water Congress & Exhibition 2022?

  • For at bidrage med dit arbejde til at forme den globale vanddagsorden.
  • For at få kontakt med førende fagfolk inden for og uden for vandsektoren.
  • For at lære og vokse professionelt gennem tidlig adgang til det bedste indhold.
  • For at få et netværk med over 10.000 delegerede og besøgende fra over 100 lande verden over.

Hvad er IWA World Water Congress & Exhibition

IWA World Water Congress & Exhibition er en global begivenhed for vandprofessionelle, der dækker hele vandcyklussen. World Water Congress & Exhibition i København vil samle vandprofessionelle og engagere den vandforbrugende industri, landbruget, arkitekter og byplanlæggere, hydrologer og jord- og grundvandseksperter, samfundsvidenskab, IKT-sektoren, finanssektoren osv. Kongressen er i sagens natur et globalt diskussionsforum, som giver en unik mulighed for virksomheder, der ønsker at skille sig ud som førende inden for vandsektoren.

Svend-Erik Jepsen

Svend-Erik Jepsen

Fagleder, Vand

  • Direkte +45 3377 3685
  • Mobil +45 2949 4407
  • E-mail sej@di.dk

Relateret indhold