08.12.22 Miljø, energi og klima Nyheder

DI gentager succesen: Partner ved LOOP 2023

Efter et succesfuldt første event om cirkulær økonomi i foråret 2022 afholdes der et LOOP event igen i foråret 2023. Her vil DI igen være med som partner og hjælpe med at gøre cirkulær økonomi til en central dagsorden på tværs af industrier og politikere.

LOOP eventet blev i foråret 2022 afholdt med stor succes, og der er derfor lagt op til en markant opskalering, når LOOP igen afholdes onsdag d. 26 april samt torsdag d. 27 april 2023 i København.. Målsætningen er fortsat at sætte den cirkulære økonomi på dagsordenen på tværs af industrier og sektorer. Det gøres bedst gennem samarbejde og dialog, hvilket netop er hvad de to dages messe om cirkulær økonomi tilbyder dets deltagere.

Dialog og debat om konkrete løsninger

LOOP er en videns-platform med konkrete løsninger, som på tværs af værdikæder og sektorer samler virksomheder, investorer, politikere og eksperter, der efterspørger eller tilbyder konkrete løsninger og teknologier til en grøn omstilling.

Da den cirkulære omstilling netop er en udfordring, der kræver samarbejde og dialog på tværs af industrier og sektorer, henvender LOOP sig til en bred vifte af virksomheder og organisationer inden for alt fra affald og ressource management til produktion, fødevareindustri, mode- og tekstilindustri og finanssektoren. LOOP eventet giver således mulighed for, at virksomheder bredt kan promovere deres grønne løsninger og innovative teknologier samt indlede nye samarbejder og dialoger på tværs af industrier og sektorer.

Igen i 2023 vil LOOP danne rammen for debatter og vidensdeling om de udfordringer, som erhvervslivet i dag står over for.

Opskalering 2023

Når LOOP afholdes til april, vil det danne rammen for fem scener, hvor der vil blive afholdt alt fra seminarer til inspirerende debatter af mere end 200 talere. Det forventes derudover, at der vil deltage over 120 udstillere, som vil præsentere innovative cirkulære løsninger, forretningsmodeller og nye teknologier over for mere end 3000 deltagere.  

Yderligere information

Læs mere om LOOP Forum og mulighederne for at tilmelde sig eller booke en stand på linket nedenfor. DI medlemsvirksomheder får 10 % rabat på stande.

loopforum.dk
Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold