02.12.22 Miljø, energi og klima Nyheder

Webinar: Bliv klogere på producentansvar for emballage

VANA – Dansk Emballageansvar inviterer den 13. december kl. 10.00-11.00 til et gratis webinar om producentansvar for emballage.

Webinaret vil give en introduktion til producentansvaret og et overblik over, hvad virksomheder skal have fokus på frem mod januar 2025, når producentansvaret træder i kraft. Derudover vil der være introduktion til kollektivordningen VANA – Dansk Emballageansvar, og hvordan VANA kan hjælpe virksomheder med at håndtere producentansvaret.

VANA – Dansk Emballageansvar  

VANA – Dansk Emballageansvar er en kollektivordning, som blev stiftet i november 2021 af Dansk Industri, Dansk Erhverv, Dagsam og Landbrug & Fødevarer. Formålet med kollektivordningen er at kunne sikre genbrug og genanvendelse af milliarder af emballager hvert år på vegne af tusindvis af virksomheder. VANA er stiftet med henblik på at påtage sig sine medlemmers juridiske og praktiske ansvar i forhold til de opgaver, der pålægges virksomhederne med indførelsen af producentansvar for emballage.

Tilmelding

Du tilmelder dig webinaret ved at sende en mail til info@vana.dk. Du vil efterfølgende få tilsendt et link til webinaret.

Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold