24.03.22 Miljø, energi og klima Nyheder

DI Energis Årsdag: Hvordan bliver grøn omstilling fremtidens forretningsmulighed?

Den grønne omstilling skaber nye muligheder for virksomheder og samfund. Men hvordan vender energibranchens virksomheder klimahensyn til forretningsmæssige muligheder? Det stiller DI Energi skarpt på ved deres årsdag den 28. april 2022 i Industriens Hus.

På årsdagen stilles der spørgsmål til dem, der har differentieret sig i markedet ved en innovativ tilgang til bæredygtighed, klimahandling og effektivisering, hvorvidt man bør tale om en ny grøn økonomi. Samtidig vil der undersøges, hvor stort ansvar virksomhederne skal påtage sig for at accelerere den grønne omstilling – og hvordan der sikres samspil med kunder, leverandører og samfund.

Årsdagens tre hovedtemaer:

GRØN SAMFUNDSKONTRAKT
Hvordan indrettes regulering, planlægning, finansiering og erhvervspolitik, så det skaber grundlag for de grønne forretningsmuligheder og omstillingsprojekter, som vokser frem?

GRØN VÆKST SOM FORRETNING
Hvilke muligheder skaber den grønne omstilling for virksomhederne, hvordan griber de dem, og hvordan kan grøn omstilling af egne produkter åbne nye markedsmuligheder?

GRØNNE REGIONALE ERHVERVSFYRTÅRNE
I foråret 2021 fremlagde syv regionale vækstteams anbefalinger for erhvervsfremme i netop deres region. Flere af regionerne valgte et fokus på erhvervsudvikling inden for grøn energi. Vi følger op på de regionale fyrtårnsprojekter inden for energisektoren.

Pernille Agerbo

Pernille Agerbo

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3157
  • Mobil +45 5218 5948
  • E-mail peag@di.dk

Relateret indhold