25.05.22 Miljø, energi og klima Nyheder

Accenture og Nordic Innovation: Workshops om cirkulær økonomi

Accenture og Nordic Innovation arrangerer en række workshops om cirkulær økonomi med start i august. Her kan virksomheder blive klædt på til at igangsætte cirkulære forretningsmodeller, samarbejder i værdikæden og meget mere.

Den første workshop afholdes den 24. august som et online webcast og efterfølges af en række fysiske workshops i løbet af september og oktober. Målet er at muliggøre cirkulære forretningsmodeller, skabe kompetencer i cirkulære økosystemer og finde samarbejdsmuligheder mellem nordiske virksomheder. Workshopforløbet bygger videre på et tidligere succesfuldt program, der samlede over 100 store og mindre organisationer.

Serien af workshops skal give en dybdegående forståelse af værdien og potentialet i den cirkulære økonomi og  i cirkulære forretningsmodeller. Dette sker gennem interaktive træningssessioner med en kombination af teoretiske og praktiske øvelser omkring cirkulære forretningsmodeller relateret til netop din industri og virksomhed.

Eksperter vil undervejs i forløbet give indsigt i industriens udfordringer, barrierer og muligeder for omstilling til cirkulær økonomi. Samtidig vil virksomhederne på de forskellige workshops mødes på tværs og få inspiration til nye løsninger og partnerskaber.

For hvem?

Rækken af workshops er målrettet produktionsvirksomheder i alle størrelser og henvender sig især til virksomheder inden for bygge og anlæg samt til maritim-, transport-, energi- og maskinindustrien. Også  virksomheder inden for produktionsværdikæderne vil kunne deltage - såsom virksomheder inden for teknologi, råmaterialer, finansiering og logistik. Den første workshop, som afholdes den 24. august, fungerer som en fælles opstart for tilmeldte i alle grupper, hvorefter de resterende 3 workshops er struktureret i 4 industrispecifikke grupper.

Yderligere information

Du kan finde mere information om programmet her eller ved at kontakte joakim.a.larsson@accenture.com

Iben Kinch Sohn

Iben Kinch Sohn

Fagleder for cirkulær økonomi

  • Direkte +45 3377 3713
  • Mobil +45 2625 0910
  • E-mail ibso@di.dk

Relateret indhold