Nu kan din virksomhed få DTU’s hjælp til at forbedre jeres miljøperformance
Arbejder du i en virksomhed, som producerer produkter, komponenter eller emballage? Så kan I frem til den 17. december tilmelde jer DTU’s kursus, ”Design for Cirkulær Økonomi” og få DTU’s besyv med at kortlægge, hvordan I kan udnytte nye forretnings- og markedspotentialer bedst muligt og samtidig nå jeres målsætninger for cirkulær udvikling og omstilling.
I perioden fra den 6.-24. januar 2025 kan din virksomhed få indblik og hjælp til at få:
- Udarbejdet en cirkulær parathedsvurdering, der giver indblik i, hvor klar din organisation er til cirkulær økonomi.
- Identificeret styrker og svagheder. Baseret på parathedsvurderingen får hver deltager en detaljeret videnskabeligt baseret oversigt over deres egne styrker og svagheder samt mulighed for at sammenligne med konkurrenter.
- En række forbedringsmuligheder og støtte til prioritering. Hver deltager får et strategisk rammeværk til identifikation af nye forbedringsinitiativer.
- Udarbejdet en handlingsplan og detaljerede aktiviteter for at realisere forbedringsmulighederne og sikre en vellykket implementering af en ny cirkulær forretningsstrategi.
- Engageret interessenter bredt i organisationen for at deltage i cirkulære økonomi-initiativer. Dette er afgørende for at få den rette indsigt i status quo og sikre fremtidige pilotinitiativer.
Praktiske informationer
Deadline for ansøgning til at få udarbejdet ovenstående er fredag den 17. december 2024. Det er gratis at deltage i samarbejdet i januar 2025 og DTU har mulighed for at tilbyde kurset til 45 virksomheder.
I forbindelse med udarbejdelse af ovennævnte vurdering, bør virksomheden forvente at skulle afsætte ca. 10 timer til møder og samarbejde med de studerende. De studerende afsætter i alt ca. 250 timer til at arbejde på virksomhedscasen.
Gennem tre møder i løbet af perioden, enten hos DTU i Lyngby eller online, vil en gruppe bestående af 4-5 studerende fra DTU arbejde på jeres virksomhed, som case. Deres arbejde vil blive vejledt af Professor, Tim C. McAloone og DTU’s Section of Design for Sustainability i samarbejde med ready2LOOP.