Cases fra danske og udenlandske virksomheder

Find inspiration hos danske og udenlandske virksomheder, der allerede har implementeret FN's Verdensmål i  forretningen.

Projektdeltagerne

bObles A/S

Det første tumlemøbel kom til verden i 2006 og bObles har siden fået international anerkendelse og er blevet hædret med flere designpriser.

DuPont Nutrition & Biosciences

DuPont Nutrition & Biosciences servicerer føde-, drikkevare-, medicinal- og kosttilskudsindustrien med ingredienser og produktløsninger.

Egmont A/S

Egmont er en af Nordens førende mediekoncerner og har fortalt historier i 140 år.

Fischer Lighting

Fischer Lighting fornyer eksisterende belysningsarmaturer med moderne, certificeret og individuelt tilpasset LED-teknologi.

FLSmidth A/S

FLSmidth er en førende leverandør af udstyr og serviceydelser til de globale cement- og mineralindustrier.

Gehl A/S

Gehl er en rådgivningsvirksomhed, der tilbyder ekspertise i urban design, arkitektur og byplanlægning.

Haldor Topsøe A/S

Haldor Topsøe er en kemisk virksomhed, som siden 1940 har produceret katalysatorer og teknologi til raffinaderier og kemisk industri.

Hempel A/S

Hempel er en af verdens førende malingproducenter inden for hus-, industri-, skibs- og containermaling.

Herning Vand

Herning Vand er en forsyningsvirksomhed, der leverer drikkevand og indsamler og renser spildevandet, før de fører det retur til vandkredsløbet.

Kamstrup A/S

Kamstrup er blandt verdens førende leverandører af intelligente løsninger til måling og styring af energi- og vandforbrug.

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur er verdens største pelsauktion, som er ejet af de danske minkavlere med en global markedsandel på 60%.

Krüger A/S

Krüger A/S er en internationalt orienteret miljøvirksomhed med speciale i bæredygtig vandbehandling.

LE34 A/S

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørfirma. Fra 24 kontorer i Norden er de hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.

Orana A/S

Orana udvikler, producerer og sælger frugtbaserede råvarer og naturlige ekstrakter i bulk til mejerier, juiceproducenter og andre levnedsmiddelproducenter.

Peter Larsen Kaffe A/S

Peter Larsen Kaffe er en kaffegrossist med eget kafferisteri, som i årtier har bidraget til at trække kaffebranchen i en mere bæredygtig retning.

Plus Pack A/S

Plus Pack er en danskejet, international virksomhed med hovedsæde i Odense. Virksomheden designer, udvikler, producerer og sælger emballageløsninger til fødevarer.

Roskilde Festival

Roskilde Festival-gruppen er en almennyttig virksomhed. Der ligger et overordnede formål om at støtte humanitært, andet velgørende, almennyttigt og kulturelt arbejde med særligt fokus på børn og unge bag alt, hvad de foretager sig.

Royal Greenland A/S

Royal Greenland er en fiskerivirksomhed, der leverer vildtfanget fisk og skaldyr af høj kvalitet fra Nordatlanten og Arktis til forbrugere over hele verden.

Stena Recycling A/S

Stena Recycling er Nordens førende genvindingsvirksomhed.

Stjernholm A/S

Stjernholm har en central placering i markedet for vandbehandling på både offentlige og private renseanlæg, i kloaksystemer og på vandværker i hele landet.

Tasso A/S

Tasso A/S er beliggende i Odense og er en af Europas førende producenter af strengstøbt støbejern.