bObles A/S

Det første tumlemøbel kom til verden i 2006 og bObles har siden fået international anerkendelse og er blevet hædret med flere designpriser.

Missionen er forblevet den samme: At skabe møbler der motiverer børn til bevægelse. bObles arbejder under overskriften DEN GLADE UDVIKLING og kombinationen af leg og motorisk udvikling skal fremme børnenes grovmotoriske evner.

Den primære forretning er udvikling, salg og promovering af Tumlemøblerne, men også egne events og events i samarbejde med partnere, hvor der er fokus på leg og læring for børn i alle aldre. bObles samarbejder i dag med partnere inden for både det offentlige og det private. De primære markeder er i dag, Danmark, Skandinavien og udvalgte distributionspartnere rundt omkring i verden.

BObles fokuserer på det hele menneske og på at alle skal få den bedste start på livet og lige muligheder for at opnå deres fulde potentiale. bObles vil give børn mulighed for at få meget mere leg og bevægelse ind i hverdagen. Fremover vil bObles også gerne være den primære platform til formidling af den motoriske udvikling og den nyeste forskning der ligger til grund for samme.

bObles og verdensmålene

bObles bakker op om initiativet Småbørnsalliancen skabt af DEA og Egmont Fonden. Virksomheden har skrevet under på Småbørnsløftet, der skal sikre alle børn et godt børneliv. Dette løfte er helt i tråd med Verdensmålene.

Bolette Blædel, Founder
bObles

Videobureauet Tordenskjold
Det er naturligt for os at bruge forløbet med DI, Industriens Fond og de andre virksomheder til at sætte fokus på historien om Den Glade Udvikling. Vi ønsker at få sparring og inspiration til at gøre målsætningen om ”barnets første 1.000 dage” til et stærkt forretningsgrundlag fremover. Bolette Blædel, Founder
Relateret