DuPont Nutrition & Health

DuPont Nutrition & Health er en verdensførende virksomhed, der servicerer føde-, drikkevare-, medicinal- og kosttilskudsindustrien med ingredienser og produktløsninger.

Som følge af deres dybe forbrugerindsigt og brede produktportefølje, løser de udfordringer på innovativ vis og hjælper deres kunder med at omsætte udfordringer til forretningsmuligheder af høj værdi. 

DuPont Nutrition & Health er en del af DowDuPont Specialty Products, en forretningsenhed under DowDuPont (NYSE: DWDP). DowDuPont Specialty Products er en global innovationsleder, som producerer teknologi-baserede materialer, ingredienser og løsninger, der hjælper med at transformere industrier og hverdagsliv. DowDuPont har til hensigt at etablere Specialty Products-divisionen som en selvstændig, børsnoteret virksomhed. 

Dupont og Verdensmålene

if (Model.NoAmbientAndAutoplay) { } else if (Model.IsAutoplay || Model.UseStatistics) { } else if (Model.IsAmbient) { } else {
}

Mikkel Thrane, Global Sustainability Lead
Dupont

Videobureauet Tordenskjold

Deres bæredygtighedsstrategi fokuserer på tre områder; bæredygtige råvarer, bæredygtig produktion, og bæredygtige løsninger – og de udvalgte SDG’er er med til at underbygge fokus indenfor hvert område.

Vi gik med i projektet fordi vi allerede arbejdede med verdensmålede, men gerne ville give arbejdet endnu mere prioritet – dels på et strategisk niveau, men også i forhold til at søsætte nye projekter der på en meget konkret måde kan understøtte udvalgte verdensmål DuPont

Fakta

Antal medarbejdere i DuPont Nutrition & Health: 8500+

Hovedkontor: København

Læs mere om DuPonts bæredygtighedsstrategi her.