Egmont A/S

Egmont er en af Nordens førende mediekoncerner.

Egmont har fortalt historier i 140 år og står bl.a. bag Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, som udgiver magasiner i 30 lande – herunder Euroman, ALT for damerne, Eurowoman og Hjemmet. Gennem undervisningsforlaget Alinea har Egmont i over 20 år leveret stærkt fagligt og fleksibelt undervisningsmateriale til alle aldersgrupper på alle platforme. Med udgangspunkt i Egmonts DNA – den stærke historiefortælling – er virksomheden de senere år udviklet med nye nordiske vækstområder inden for streamingtjenester, gaming, digital markedsføring og e-commerce.

Egmont er en dansk fond. Det betyder, at overskuddet fra medieforretningen geninvesteres i at udvikle deres medier og teknologier, og samtidig giver de hvert år knap 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært. Egmont Fonden arbejder for at sikre børn og unge mod ”nutidens fattigdom” – mangel på læring og livsduelighed. Deres ambitiøse mål er, at alle unge senest i 2030 vil være i stand til at tage en ungdomsuddannelse. Egmont Fonden støtter indsatser i både Danmark og Norge og står ligeledes bag Nordisk Film Fonden, som har til formål at dygtiggøre talenter inden for filmbranchen. Egmont ser ikke alene film som underholdning, men som en kilde der påvirker den måde, vi ser verden på.

Egmont og Verdensmålene

Helle Fischer, VP Corporate Legal
Egmont

Videobureauet Tordenskjold
Vi håber, projektet kan give nogle brugbare redskaber til at integrere arbejdet med verdensmålene mere bredt i forretningen og skabe et fælles mål med potentiale for forretningsmæssige gevinster ved bl.a. at kunne tiltrække og fastholde stolte og engagerede ansatte og at kunne følge med den moderne forbrugers stigende forventninger til virksomheders sociale og miljømæssige ansvar. Helle Fischer, VP Corporate Legal

Egmont - We bring stories to life

Egmont Media

Fakta

Medarbejdere: 6.600

Hovedkontor: København K

Hjemmeside:  https://www.egmont.com/dk/