FLSmidth A/S

FLSmidth er en førende leverandør af udstyr og serviceydelser til de globale cement- og mineralindustrier.

Cement og mineraler har afgørende betydning for den økonomiske, sociale og teknologiske udvikling. Med urbanisering og industrialisering følger et behov for infrastruktur og en forbedret levestandard. Det skaber øget global efterspørgsel efter cement og mineraler som kobber og guld. Mangel på ressourcer som energi, vand og råmaterialer udgør dog i stigende grad en udfordring for mine- og cementvirksomheder, som gør deres drift mere kompleks og omkostningsfuld og presser deres resultater. 

Det kræver innovation og avancerede teknologiske løsninger – og det er på dette område, at FLSmidth er førende og meget konkurrencedygtig. Sammen med deres kunder anvender de deres kollektive viden og erfaring til at skabe bedre løsninger. Med den øgede produktivitet, de leverer, bidrager de til en bæredygtig samfundsudvikling med mindst mulig påvirkning af miljøet.

FLSmidth og Verdensmålene

Alexander R. Campbell, Group Sustainability Manager

Samarbejdet med DI vil give os mulighed for at opnå en dybere forståelse af, hvordan vi påvirker samfundet og miljøet. Det vil motivere vores medarbejdere til  at arbejde mod og bidrage til et fælles mål om bæredygtighed. Dette er endnu et skridt i vores vision og langsigtede kurs, som over tid vil styrke vores konkurrenceevne. FLSmidth

Fakta

Medarbejdere: 11.700 på verdensplan

Hovedkontor: Valby

Hjemmeside: http://www.flsmidth.com/