Haldor Topsøe A/S

Haldor Topsøe er en kemivirksomhed, som siden 1940 har produceret katalysatorer og udviklet teknologier til raffinaderier og kemisk industri.

De eksporterer stort set alt, hvad de producerer. Grundlæggeren Haldor Topsøe baserede virksomheden på et ønske om at gøre en forskel for verden. Han sagde bl.a.: ”Forretningsverdenen i sig selv betyder ingenting, med mindre den forbedrer menneskers liv og forholdene i fattige lande.”

Den tanke er stadig en fundamental drivkraft for virksomheden, når de udvikler løsninger, som er med til at løse nogle af verdens helt store udfordringer som tilstrækkelig produktion af fødevarer og forsvarlig og effektiv udnyttelse af verdens ressourcer. Ud fra deres værdisæt arbejder de blandt andet for at skabe bæredygtige løsninger, der gør en forskel for verden i dag – og i morgen.

Haldor Topsøe og Verdensmålene

Christian Stender, Director Chief Compliance Officer
Haldor Topsøe A/S

Videobureauet Tordenskjold
Med vores deltagelse ønsker vi at fokusere på de 2-3 væsentligste verdensmål for vores forretning. Det gør vi for at forstå, hvilke globale udfordringer Topsoe’s løsninger og produkter er med til at løse. I den forbindelse er verdensmålene et godt afsæt for at kunne fortælle om vores virksomhed fra et nyt og interessant perspektiv Christian Stender, Director, Chief Compliance Officer

Fakta

Virksomheden har 2.300 medarbejdere på verdensplan, hvoraf ca. 1.700 arbejder i Danmark. De har cirka 600 arbejdspladser på fabrikken i Frederikssund, og 1.100 i Lyngby nord for København. 

 

Hjemmeside: https://www.topsoe.com/