Hempel A/S

Hempel er en af verdens førende malingproducenter inden for hus-, industri-, skibs- og containermaling.

Hempel fokuserer på forskning og udvikling, avanceret produktionsteknik og professionel rådgivning om maling for at hjælpe deres kunder med at bevare og korrosionsbeskytte deres investeringer i længere tid. Hempel mener, at malingindustrien bør bidrage til et bedre miljø. Derfor investerer de løbende i avancerede produkter og innovative idéer for at hjælpe deres kunder med at nå deres miljømæssige mål og reducere CO2-udledningen.

Hempel Brand video

Hempel og Verdensmålene

Hempel arbejder med bæredygtighed og ansvarlighed, og det har været en naturlig del af deres værdier, siden de blev grundlagt i 1915. Det gavner både deres medarbejdere og kunder samt samfundet. De har blandt andet iværksat initiativer, der skal reducere affaldsmængden og energiforbruget, forbedre sikkerheden og sundheden for virksomhedens medarbejdere samt øge diversiteten i arbejdsstyrken. Derudover har de konstant fokus på at udvikle nye løsninger, der er bedre for miljøet. De ser projektet med DI som en mulighed for at få lavet en samlet bæredygtighedsstrategi linket op mod Sustainable Development Goals, som samler og sætter ambitiøse mål for deres initiativer hen imod 2030.

Fakta

Hempel blev grundlagt i 1915 i Danmark. I dag har Hempel omkring 6.000 medarbejdere i over 80 lande og har fabrikker og forskningscentre strategisk placeret rundt i verden for at servicere globale kunder.

Hjemmeside: http://www.hempel.com/