LE34 A/S

LE34 er Danmarks største rådgivende landinspektørfirma. Fra 24 kontorer i Norden er de hver dag med til at vise vejen for fremtidens store anlægs- og infrastrukturprojekter.

Om LE34

LE34 er til stede lokalt, nationalt og globalt. Til lands, til vands og i luften. Det gør dem indsigtsfulde i lokale forhold og deres relation til de globale. Det gør dem stabile, agile og giver dem overblik. Og det sikrer, de altid er lige i nærheden af kunderne uanset opgavens størrelse og geografi. LE34 tror på, at deres indsigt i fordeling, håndtering og dokumentation af rettigheder til land og ejendom forpligter til at bidrage til en verden med lige rettigheder til land og andre naturressourcer. Deres ekspertise og erfaring, er et konkret værktøj i arbejdet for en verden, hvor bæredygtig håndtering af rettigheder kan være med til at udrydde fattigdom og sult.

LE34 og Verdensmålene

I udviklingslande er befolkningens ret til jord og ejendom ikke dokumenteret og beskyttet. Dette betyder, at de ikke kan være sikre på, at den jord de dyrker og udvikler også er deres i morgen. Derfor kan de heller ikke optage lån i deres jord eller være sikre på, at de kan give retten videre til deres børn. Dette er en helt elementær barriere for en bæredygtig udvikling og udryddelse af fattigdom.

if (Model.NoAmbientAndAutoplay) { } else if (Model.IsAutoplay || Model.UseStatistics) { } else if (Model.IsAmbient) { } else {
}

Kenneth Norre, CEO

Videobureauet Tordenskjold
I Danmark har vi et på verdensplan helt unikt system til fordeling, håndtering og dokumentation af rettigheder til land og ejendom. Som virksomhed har vi mere end 200 års erfaring i rådgivning om land og rettigheder og vi tror på, at vi dermed bærer et ansvar. Derfor engagerer vi os i arbejdet mod at skabe en bæredygtig verden. LE34

Fakta

Medarbejdere: 370

Hovedkontor: Ballerup

Hjemmeside: http://www.le34.dk/da/