Orana A/S

Orana udvikler, producerer og sælger frugtbaserede råvarer og naturlige ekstrakter i bulk til mejerier, juiceproducenter og andre levnedsmiddelproducenter.

Om Orana

Produkterne udvikles i tæt samarbejde med den enkelte kunde. Orana har produktion i Danmark, Egypten, Indien og Vietnam, og produkterne sælges i mere end 45 lande. Udover frugtbaserede råvarer, tilbyder Orana også løntapning af juice og juicedrikke i alle typer glasflasker med kapsel eller skruelåg fra fabrikken i Danmark. Food Service produkter (marmelade, frugtblandinger til smoothies, Shots, frugt til is og Syrup) sælges under varemærket Østerberg. Produkterne sælges primært til hoteller, restauranter og cafeer. 

Orana og Verdensmålene

Mette Ring O'Donnell, Group Director for Food Service

Videobureauet Tordenskjold
Vi deltager for at blive bedre til bæredygtige løsninger og til at implementere SDG-målene i vores daglige arbejde. Projektet vil kunne hjælpe os med at være et skridt foran og vil således gøre os mere konkurrencedygtige. Vi kan se muligheder i at blive en del af et netværk, hvor vi kan inspireres og lære af hinanden.” Mette Ring O'Donnell, Group Director, Food Service

Fakta

Medarbejdere: 330 på verdensplan (Canada, Danmark, Egypten, Hong Kong, Indien, Kenya, Malaysia, Sri Lanka, Vietnam)

Hovedkontor: Rynkeby

Hjemmeside: www.orana.dk samt www.osterberg.dk