Plus Pack A/S

Plus Pack er en danskejet, international virksomhed med hovedsæde i Odense. Virksomheden designer, udvikler, producerer og sælger emballageløsninger til fødevarer.

Om Plus Pack

Plus Pack er i dag en af Europas førende virksomheder med salg til mere end 52 lande globalt. Innovation og bæredygtighed er et strategisk fokusområde. Plus Pack forpligter sig til at udvikle bæredygtige emballageløsninger, minimere brug af ressourcer og forhindre madspild. Udviklingsarbejdet sker i tæt samarbejde med kunder, leverandører og slutbrugere. Plus Pack er familieejet med rødder tilbage til 1914, og virksomheden drives i dag af 4.generation i Haustrup-familien.

Pluspack, Odense

Videobureauet Tordenskjold

Plus Pack og Verdensmålene

Det er vigtigt for Plus Pack at deltage i projektet, fordi verdensmålene på mange måder sætter en ny ramme om alle virksomheders arbejde med bæredygtighed i forhold til fremtidens forretningsmuligheder. 

For det første oplever vi, at SDG’erne er centrale i vores kunders strategier, og derfor bør de helt naturligt også være centrale for os. For det andet ønsker vi at udvikle initiativer og løsninger, som kan levere værdi til de konkrete delmål, der er formuleret under SDG #12 Camilla Haustrup Hermansen, Direktør for forretningsudvikling og marketing

Fakta

Medarbejdere: 230

Hovedkontor: Odense

Hjemmeside: https://pluspack.com/