Stena Recycling A/S

Stena Recycling er Nordens førende genvindingsvirksomhed .

Om Stena Recycling

Hver dag tærer vi på jordens ressourcer, som kommer fra begrænsede naturressourcer som miner, skove, olieaflejringer og rent vand, så livet kan strømme videre. De genvinder på nye måder og hjælper med at skabe en bæredygtig fremtid. Det ligger i deres DNA at tage varer på ressourcer.

Som Nordens førende genvindingsvirksomhed gør de affald til ressourcer i form af nye råmaterialer og produkter til industrier i hele verden.  At arbejde sammen med Stena Recycling er ensbetydende med at gøre en stor indsats sammen for en bæredygtig fremtid. De genvinder hundredtusindvis af tons materialer og gamle produkter hvert år. Det foregår igennem bæredygtige partnerskaber med kunder i alle brancher, og fra hele samfundet tager de sig af produkter og materialer, raffinerer dem og leverer dem til stålværker, papirfabrikker og mange andre. Materialerne får på den måde nyt liv igen og igen.

Gennem deres ekspertise og forskning udvikler de løbende metoder, der gør det muligt at genvinde flere metaller, plast, papir, olieaffald og andre ting, der anvendes i samfundet. Og de samarbejder med kunder, regeringer og andre organisationer om konstant at udvikle nye innovative løsninger.

Stena Recycling og Verdensmålene

if (Model.NoAmbientAndAutoplay) { } else if (Model.IsAutoplay || Model.UseStatistics) { } else if (Model.IsAmbient) { } else {
}

Ulf Arnesson, Adm. direktør

Videobureauet Tordenskjold
Vi ønsker med dette projekt at arbejde strategisk med verdensmålene og forankre dette i forretningsstrategien. Gøre bæredygtighed til en forretning samt kvalificering af nye forretningsmuligheder gerne gennem partnerskaber. Stena Recycling

Fakta

Medarbejdere: 363

Hovedkontor: Brøndby

Hjemmeside: https://www.stenarecycling.dk/