Guide til virksomheder

I et tæt samarbejde med 21 virksomheder udvikler DI frem til udgangen af 2019 en styret proces på fem adskilte trin, der gør virksomheder i stand til at styrke forretningen med afsæt i FN’s verdensmål. Værktøjer til modellen vil løbende blive udviklet og oploadet. Følg med her på siden.

 1. 1

  Forstå

  Her opdaterer vi løbende vejledning i at forstå og navigere i verdensmålene, så du bedre kan beslutte, hvad de betyder for din virksomhed, og hvordan virksomheden bliver ”fit for the future”.

  Oplæg

  "Is your business fit for the future?"
  To thrive in an uncertain future, today’s companies must embrace and manage disruption and credibly articulate how they are creating long-term value for their shareholders and society as a whole.

  CEO Geoff Kendall, Future Fit Foundation
 2. 2

  Match

  Verdensmålene repræsenterer en bred pallette at sociale og miljømæssige indsatsområder, der fremmer en bæredygtig udvikling. Her opdaterer vi løbende vejledning i, hvordan du begrænser og matcher verdensmålene i forhold til din virksomhed.

  Oplæg

  "Sådan blev vi bæredygtige"

  Kasper Larsen, kommerciel direktør, KLS PurePrint A/S
 3. 3

  Mål

  Når du har lagt dig fast på, hvilke verdensmål der giver mest værdi for din forretning, skal du sætte konkrete mål for din handlingsplan. Vi udvikler løbende metoden med de virksomheder, der deltager i projektet. Her kommer der til at være råd og vejledning om, hvordan du sætter konkrete mål for din handlingsplan.

 4. 4

  Realiser

  Du skal udarbejde en plan for, hvordan du vil realisere målene. Måske mangler du partnere, kapital eller andre ressourcer før du kan implementere. I dette afsnit kommer der til at være inspiration til realiseringen.

 5. 5

  Fortæl

  Du skal måle dine resultater og kommunikere om din indsats til både interne og eksterne interessenter. Her vil vi løbende opdatere de begrundelser, vejledning og værktøjer du kan bruge.