Program

 • 15.00: SMV DAGEN 2021

 • Dagens Moderator

  Tine Gøtzsche,  journalist og TV-vært

 • Velkommen til SMV DAGEN 2021

  Vibeke Svendsen, formand for DI's SMV-udvalg og CEO & Partner i Envotherm A/S

 • Er du klar til fremtiden?

  Lars Sandahl Sørensen,   adm. direktør i DI

  Verden og markederne har forandret sig. Ikke kun på grund af corona. Også digitalisering og bæredygtighed flytter hurtigt rundt på vaner, kunder og investeringer. SMV’ernes næste træk er derfor vigtigere end nogensinde.

 • Fremtidens erhvervspolitik

  Søren Pape Poulsen, formand for Det Konservative Folkeparti 

  Hør Søren Pape Poulsens visioner for fremtidens erhvervspolitik, og hvordan han mener, at man fra politisk side kan fremme udviklingen af danske små og mellemstore virksomheder.

 • ”Du kan ikke bare sidde stille i en krisesituation”

  Hanne Rosenvold Anderson,  stifter og medejer af FLEYE ApS

  Da corona-krisen ramte, ramte den også brillevirksomheden FLEYE. Pludselig kunne salgskonsulenterne hos FLEYE ikke mødes fysisk med kunderne, og det er kritisk, når man sælger briller. Hør Hanne Rosenvold Anderson fortælle om, hvordan det tvang dem ud i at finde nye digitale metoder til at sælge deres produkt, og hendes vigtigste læring i forhold til at komme gennem kriser.

 • Styrk dit salg til fremtiden

  Mogens Bjerre, professor ved Copenhagen Business School og forskningsleder i projektet Morgendagens Salg

  Har du styr på dit salg? Langt fra alle virksomheder lever op til de syv salgsdyder, der er afgørende for at skabe vækst. Mogens Bjerre guider dig til at stille dig selv de spørgsmål, der er kritiske for at blive blandt de bedste til salg.

 • Den professionelle bestyrelse – et værktøj til at skabe forandring og vækst

  Gitte Kirkegaard, adm. direktør i Logitrans A/S

  Hvordan skaber du forandring og vækst med en professionel bestyrelse? Gitte Kirkegaard fortæller om, hvordan Logitrans for snart fem år siden begyndte at gentænke den måde, hvorpå de arbejder med deres bestyrelse. Det har skabt stor værdi for produktionsvirksomheden i Ribe.

 • Offentlige grønne indkøb - bedre muligheder for SMV'erne?

  Jørn Johansen, direktør i Jørn Johansen A/S, Jakob Riis,  formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, Thomas Kastrup-Larsen, borgmester i Aalborg Kommune og medlem af KL's bestyrelse og Anders Søndergaard Larsen,  medlemsdirektør i DI

  Kommuner og andre offentlige instanser indkøbte i 2020 varer og serviceydelser for ca. 380 mia. kr. Som en del af samfundets grønne omstilling er en stigende andel af det offentlige indkøb grønne løsninger og produkter. De krav, der følger med, er imidlertid en jungle at navigere i for de virksomheder, der skal byde på opgaverne. Se med når direktør Jørn Johansen fra Jørn Johansen A/S tager debatten med Jakob Riis, Thomas Kastrup-Larsen og Anders Søndergaard Larsen om, hvordan vi får skabt klare rammer for krav og standarder, så SMV’erne får nemmere ved at byde ind på kommunernes grønne indkøb.

 • Uddeling af DI's Initiativpris

  DI’s Initiativpris uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds. Den gives til virksomheder, som på en eller anden måde kan fremhæves og fremstå som en god og inspirerende rollemodel for andre erhvervsledere. I 2020 har vi haft et særligt fokus på virksomheder, der har taget initiativer på områder, som sikrer, at virksomheden kan komme (styrket) gennem krisen.

 • Bliv klar til den næste sæson

  Mikael Trolle,  Tidligere landstræner for herrelandsholdet i volleyball og tidligere CEO for Volleyball Danmark

  Mere end nogensinde før er virksomheder nødt til at gentænke den måde, de arbejder på. Mikael Trolle giver, med udgangspunkt i sine mange år som en af dansk topidræts mest succesrige teamcoaches, sit bud på, hvordan du bedst leder din forretning under forandring, og hvordan du kan bruge krisen til at styrke din forretning til fremtiden.

 • 17.00: Tak for i dag

 • 17.15: Efterfølgende netværk

  Vi følger op på SMV DAGEN med virtuel networking for DI's medlemmer, hvor du kan dele erfaringer og sparre med andre virksomheder. Har du brug for at tale mere om bestyrelsesarbejde i praksis, hvordan du styrker dit salg eller hvordan du får succes med E-handel? Tag dit valg, når du tilmelder dig!