Tech Der Tæller

Cyrix

Cyrix social distancing tool er en løsning, som ved hjælp af kunstig intelligens kan analysere videooptagelser i realtid for at registrere og regulere antallet af personer i det offentlige eller private rum. Samtidig kan løsningen analysere kundeadfærd og -tilfredshed.

COVID-19 har på et øjeblik ændret vores samfund, vores virksomheder og den måde, vi møder og interagerer med hinanden på. Social afstand har været helt centralt i at inddæmme virussmitten.

Cyrix kan kan levere løsninger, der er med til at frigøre os, udvikle os og bidrage til at skabe tryghed inden for de rammer, som vira som Corona kan tvinge os til at leve i.

Cyrix kan tilbyde to løsninger:

1. Social distance-registrering, -analyse og -regulering. Måle antal og tætheden mellem mennesker i realtid blot ved at analysere video optaget i din butik, indkøbscenter, gågade, togstation m.v. Samt lave regulerende kommunikation. Rødt lys, hold afstand ikon, Grønt lys, der er plads på perronen.

2. Kundeadfærds- og tilfredshedsanalyse. Måler hvor længe en person opholder sig i en butik uden at behøve viden om, hvem personen er. Måle hvor tilfreds en person er, når vedkommende går ind i butikken, ift. hvor tilfreds samme person er, når vedkommende forlader butikken. Uden at gå på kompromis med persondatasikkerhed kan løsningen indsamle data om den demografiske sammensætning af besøgende i en butik, såsom alder og køn. Dette uden at overtræde GDPR-regelsættet.

Løsningen er baseret på standardkomponenter, hvilket gør den billig i etablering, drift og udvikling. Databehandling og analysen af video kan ske lokalt og kræver ikke nye krav til opbevaring af video og billeder. Behandlede og anonyme data opsamles hos betroede cloud-leverandører som Microsoft eller Amazon.

Cyrix søger pilotprojekter i indkøbscentre, offentlige herunder transport,, butikskæder m.v., som generelt vil vide mere om deres kunder og som specifikt ønsker at indsamle data, som løbende kan hjælpe dem med at indrette og forbedre det miljø, som besøgende færdes i, således at risikoen for smitte med coronavirus nedbringes mest muligt, samt at de, som færdes i det pågældende offentlige areal, føler sig mest muligt trygge.

Læs mere om Cyrix' løsning her eller kontakt Reza Azimi, partner i Cyrix på ra@cyrix.io eller telefon +45 6048 6269. 

Relateret